Jälkivahinkojen torjunta – estä tulipalojen ja onnettomuuksien jälkeiset välilliset vahingot

Jälkivahinkojen torjunta on palon sammutuksen ja palosaneerauksen välissä suoritettava vaihe. Jälkivahinkojen torjunta on aina ennaltaehkäisevää. Oikeilla toimilla oikeaan aikaan estetään lisävahinkojen syntyminen onnettomuuspaikalla tai vahingon laajeneminen usein rankkasateen, kovan pakkasen tai vesivuodon seurauksena.

Jälkivahinkojen torjunta tulisi aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta omaisuus voidaan pelastaa ja välttää kalliit välilliset vahingot. RTF Services päivystää 24/7 ja on palveluksessasi viikonpäivästä tai vuorokaudenajasta riippumatta. Kiireellisissä tapauksissa lähdemme liikkeelle tunnin sisällä.

Jälkivahinkojen torjuntaa ja palovartiointia 30 vuoden kokemuksella

Olemme suorittaneet jälkivahinkojen torjuntaa 30 vuoden ajan ja kehittäneet tehokkaita työskentelytapoja. Talvisin järjestämme väliaikaisen sähkönsyötön generaattoreilla ja lämmityksen lämpöpuhaltimilla putkien jäätymisen estämiseksi. Teemme väliaikaisen eristyksen ja peitämme katot ja ikkunat. Jälkivahinkojen torjunnan yhteydessä voimme suorittaa jälkivartiointia omalla paloautollamme ja ryhtyä sammutustoimiin, jos palo syttyy uudelleen.

Vain yksi puhelu meille riittää – me huolehdimme kaikesta: valvomme ja korjaamme kiireellisimmät ongelmat, kunnes joku muu ottaa vastuun. Jälkivahinkojen torjuntaan liittyvät työrutiinimme on dokumentoitu ja ne ovat ISO9001-laadunhallintajärjestelmän mukaisia. Kun jälkivahinkojen torjuntaa suorittaa yksi ja sama henkilöstö, yhteistyö sujuu mutkattomasti ja ilman odotusaikoja, mikä tekee työstä kustannustehokasta.

Ota yhteyttä hätätilanteessa – mitä nopeammin olemme paikalla, sitä vähemmän syntyy vahinkoja ja kuluja!

Soita päivystävälle esimiehelle puh. 0400-166263. 

certificate image certificate image certificate image certificate image