30 vuoden kokemus paloturvallisuustyöstä

Palovartiointi ja jälkivartiointi edellyttävät asiantuntemusta ja oikeanlaista kalustoa

RTF Services tarjoaa palovartiointipalveluja teollisuudelle, varustamoille ja telakoille. Meillä on 30 vuoden kokemus paloturvallisuustyöstä eri toimialoilla ja projekteissa. Erikoisalaamme on aluksilla suoritettavien tulitöiden palovartiointi.

Tulityöpisteiden esivalmistelu on tärkeässä asemassa paloturvallisuuden kannalta, ja tarvittaessa puhdistamme pinnat ennen palovartioinnin alkua. Tila tarkastetaan ennaltaehkäisevästi: vaaralliset rakenteet peitetään, palavat materiaalit ja muut syttyvät esineet suojataan ja lattialla olevat öljyjäämät peitetään vaahdolla. Tulityöntekijä selostaa työprosessin eri vaiheet palovartijalle, joka tarkistaa turvatoimet ennen palovartioinnin alkua. Valvomme työtä paikan päällä ja varmistamme, että ympäristö on mahdollisimman turvallinen sekä työn aikana että sen jälkeen.

Tulitöiden suorittaminen vaatii aina voimassa olevan tulityöluvan. Luvan voi myöntää asiakas itse tai RTF Services hänen valtuuttamanaan.

Sammutuskalustomme koostuu muun muassa palopumpuista ja vaahtolaitteista, jotka soveltuvat laajuudeltaan ja vaikeusasteeltaan erilaisiin tehtäviin. Siirrettävä palopumppumme on varustettu sammutusauton tavoin ja se voidaan tarvittaessa nostaa aluksen kannelle toimimaan paloasemana.


→ Pyydä tarjous

Varmista työntekijöiden ja toiminnan turvallisuus

Meillä on pitkä kokemus palovartioinnista ja noudatamme kansallisia SFS-standardeja, jotka säätelevät tulitöiden tekemistä ja palovartiointia. Palovartijamme ovat paloturvallisuuden ammattilaisia: heillä on tulityöpätevyys sekä pelastusalan koulutusta ja kokemusta.

Tehtävämme on varmistaa työntekijöiden ja toiminnan turvallisuus. Käytössämme on kaikki tarvittavat palontorjuntalaitteet ja enemmänkin, kuten lisäsammuttimia, raivausvälineitä ja lämpökameroita.

SVE action 2
flame 01

Projektin erityistarpeiden mukaan palovartiointia voidaan laajentaa seuraavilla palveluilla:

savusukellusryhmät

väliaikainen teollisuuspalokunta

HSE-koordinaattori

sammutusautot, palopumput, sammutussäiliöt

puhdistuspalvelut

Jälkivartiointi

Jälkivartiointi on palovartioinnin muoto, jota suoritetaan tulipalon jälkeen tai tulitöiden yhteydessä. Jälkivartiointi on tarpeellista esimerkiksi rakennus- ja teollisuuspalojen yhteydessä varmistamaan, ettei palo syty uudelleen. Vakuutus kattaa yleensä tulipalon jälkeisen vartioinnin. Tulitöiden palovartiointiin sisältyy aina vähintään 1 tunti jälkivartiointia.

Ota yhteyttä ja pyydä palovartiointitarjous!

IMG 20171221 123452
certificate image certificate image certificate image certificate image