Puhdas työpaikka on paloturvallinen työpaikka

Korkeapainepesu soveltuu suurten pintojen puhdistamiseen ja pinttyneen lian poistamiseen julkisivuista, katoista, seinistä ja lattioista. Teollisuudessa on monia prosesseja, jotka edellyttävät säännöllistä puhdistusta ja huuhtelua toimiakseen asianmukaisesti. Aluksilla korkeapainepesua käytetään muun muassa säiliöiden, savupiippujen ja konehuoneiden puhdistamiseen.

Tehokkaat teollisuuspesurimme selviävät jopa vaativimmista töistä. Pesuyksikkömme, johon kuuluu vesisäiliö ja 40 kW:n generaattori, on riippumaton sähköstä ja vedestä ja soveltuu siten käytettäväksi useimmissa paikoissa. Yrityksellämme on ISO14001-standardin mukainen ympäristösertifikaatti ja käytämme vain ympäristöystävällisiä pesuaineita.

Korkeapainepesu on muutakin kuin vain tehokas lianpoistomenetelmä. Hyvin puhdistettu työpaikka on samalla paloturvallinen työpaikka, jossa on pieni loukkaantumisriski. Liukkaat lattiat lisäävät liukastumistapaturmien riskiä ja työympäristön suuri pölypitoisuus on terveydelle haitallista.

Työmme on ennaltaehkäisevää. Puhdistuksen jälkeen poistamme työturvallisuuteen, ympäristöön ja paloturvallisuuteen liittyvät riskitekijät. Tämä eliminoi myös kustannukset, joita voi aiheutua puutteellisesta tai epäsäännöllisestä puhdistuksesta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Suoritamme korkeapainepesua monilla alueilla, kuten:

  • alusten puhdistus
  • teollisuuspuhdistus
  • julkisivujen ja kattojen puhdistus
Slideshow image
Slideshow image
Slideshow image
Slideshow image
Slideshow image
certificate image certificate image certificate image certificate image