Alenna jätemaksuja tehokkaalla lietteenkäsittelyllä

RTF Services suorittaa lietteenkäsittelyä ja lietemassojen sentrifugikuivausta teollisuudelle ja muille lietettä ja jäännöstuotteita tuottaville aloille. Lietteenkuivaus soveltuu useimmille lietetyypeille. Meillä on kokemusta myös kaivosteollisuudessa syntyvien jäännöstuotteiden käsittelystä sekä tähän tarvittavia laitteita.

Lietteenkäsittelyprosessissa vesi erotetaan lietemassoista linkoamalla. Lietetyypistä riippuen erotettu vesi on useimmiten tarpeeksi puhdasta, jotta se voidaan analysoinnin jälkeen johtaa viemäriin. Kuivattu massa kerätään suoraan sentrifugista siirtolavoille ja kuljetetaan keräyspisteeseen tai loppusijoituspaikkaan.

Veden poistamisen jälkeen jätteen kokonaismäärä on huomattavasti pienempi. Kuljetus- ja jätemaksujen maksaminen vedestä ei ole kannattavaa, joten lietteenkuivaus on kustannustehokas ratkaisu.

Sentrifugimme on rakennettu siirrettävälle alustalle, jonka avulla ne voidaan kuljettaa haluttuun paikkaan. Tämän ansiosta voimme tarjota palveluitamme kaikkialla Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

DSCF4210

certificate image certificate image certificate image certificate image