Tehokkaat palo- ja vesipumput teollisuudelle

RTF Services suunnittelee, rakentaa ja vuokraa dieselkäyttöisiä palo- ja vesipumppuja erilaisiin tarpeisiin asiakkaan vaatimusten mukaan. Palopumppumme soveltuvat sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin projekteihin suurteollisuudessa, öljysatamissa, voimalaitoksissa ja metsäteollisuudessa. Tarjoamme myös valmiiksi varusteltuja palopumppuasemia vaahto- ja vesitykkejä varten, jotka on tarkoitettu kiireellisiin tarpeisiin, kuten metsäpalojen sammuttamiseen.

Palopumppuja tarvitaan tehtävissä ja projekteissa, joissa on lisääntynyt palovaara eikä kiinteitä vaahto- tai vesisammutuslaitteita ole saatavilla. Palo- tai vesipumpun vuokraaminen voi olla aiheellista monissa tilanteissa, esimerkiksi kun oma laitteesi on rikki tai huollossa tai kun oma järjestelmäsi ei täytä paloturvallisuusvaatimuksia. Viime vuosina palopumppujamme on käytetty öljysatamissa ympäri Suomea sekä Vaasan alueen suurteollisuudessa.

Suunnittelusta valmiiksi asennettuun palopumppuasemaan – näin se tapahtuu

Kaikki alkaa suunnittelusta: asiakkaan kuvaileman käyttötarkoituksen pohjalta käymme yhdessä läpi tarpeet, kapasiteettivaatimukset ja muut mittoja ja varusteita koskevat kriteerit. Rakennamme sitten aseman ja siihen kuuluvan automaatiojärjestelmän näiden vaatimusten mukaisesti. Huomioimme suunnittelussa myös Tukesin viranomaisvaatimukset kapasiteettia ja muita ominaisuuksia koskien.

Kuljetamme valmiin pumppuaseman haluttuun paikkaan, asennamme, kytkemme ja koeajamme sen paikan päällä sekä annamme käyttöopastusta. Huolehdimme myös aseman käytöstä ja valvonnasta asiakkaan niin toivoessa. Suoritamme sopimuksen mukaan aseman tarkastuksia vuokra-aikana, joka voi vaihdella kuukaudesta useaan vuoteen.

flame 01

Tekniset tiedot

dieselkäyttöiset palopumput

kapasiteetti 3 000–25 000 l/min, pumppuja voidaan liittää yhteen suuremman kapasiteetin aikaansaamiseksi

sammutusaineena vesi ja/tai vaahto

aseman koko 10, 20 tai 40 jalkaa (3 m, 6 m tai 12 m)

kaikki automaatio pumppuaseman sisällä

pumppuasemia on saatavilla eristettyinä tai eristämättöminä

teollisuudelle, satamille, voimalaitoksille ja metsäteollisuudelle

fc3d4a31 17c1 49c3 bf64 f288e7fc0cc9

Palopumpun vuokraus on helppoa ja kannattavaa

Oman palopumpun hankkiminen väliaikaisiin tarpeisiin on turhan kallis investointi. Tarjoamme joustavan ja kustannustehokkaan palvelupaketin, joka sisältää kaiken suunnittelusta valmiiksi asennettuun tuotteeseen, huoltoon ja kunnossapitoon. Materiaalihankintojen suhteen meillä on hyvin toimiva yhteistyöverkosto ja pyrimme käyttämään mahdollisimman pitkälti kotimaisia toimittajia.

Ryhdy yhteistyöhön kanssamme, jos sinun on lisättävä tai parannettava yrityksesi palontorjuntajärjestelmän kapasiteettia. Meillä on kokemusta ja ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

certificate image certificate image certificate image certificate image