Sammutuslaitteiden vuokraus

RTF Services vuokraa väliaikaisiin tarpeisiin sammutuslaitteita, kuten sammutusautoja ja palopumppuja. Laitteet soveltuvat käytettäväksi öljysatamissa ja suurteollisuudessa, mutta myös kuntien ja kaupunkien tarpeisiin.

Sammutuslaitteiden vuokraus voi olla tarpeellista mm. tulitöiden yhteydessä tai vesikapasiteetin lisäämiseksi tilapäisesti esimerkiksi tiheään asutuilla alueilla tai kesälomakohteissa, joissa on kuivuuden takia suurempi palovaara. Satunnaisesti järjestettävissä julkisissa tapahtumissa on niin ikään huolehdittava paloturvallisuudesta.

Sammutusautot

Jos oma paloturvajärjestelmä on poistettava käytöstä, voidaan sammutusautoja käyttää paloturvallisuuden ylläpitämiseen. Sammutusautoja voidaan tarvita myös tulitöiden yhteydessä, jos töitä suoritetaan paikassa, jossa ei ole saatavilla sammutusvettä.

Palopumput

Palopumpun vuokraaminen on kätevää, jos vesikapasiteettia on lisättävä tilapäisesti. Palopumppu sijoitetaan keskeiseen paikkaan, esimerkiksi kesällä puutaloalueen läheisyyteen, jossa vettä on oltava nopeasti saatavilla suurpalon välttämiseksi. Kiireellisissä tapauksissa, kuten metsäpaloissa, pumppuasema voidaan sijoittaa järven tai muun vesistön viereen sammutusvesikapasiteetin lisäämiseksi.

Kaikki pumppuasemamme ovat eristettyjä, joten niitä voidaan käyttää myös talvella ilman jäätymisriskiä. Rakennamme aseman ja siihen kuuluvat automaatio- ja muut laitteet asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää dieselkäyttöisistä palopumpuistamme täältä. 

Tarvitsetko sammutuslaitteita vuokralle lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa? Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää eri vaihtoehdoista!

certificate image certificate image certificate image certificate image