Luotettavat nosto- ja kuljetuspalvelut helpottavat veneasiantuntija Hydrolink Boatcenterin arkea

Hydrolink Boatcenter on yksi Suomen suurimmista venealan myynti-, huolto- ja säilytyspalveluja tarjoavista yrityksistä. Yritys valmistaa myös omia veneitä Greenbay Marine -sisaryritykselle. Hydrolink Boatcenter toimii koko Suomessa. Sillä on pääkonttori Mustasaaressa ja toimipisteet Vaasassa, Turussa, Tammisaaressa ja Inkoossa. Yritys on toiminut 1990-luvun alusta lähtien, ja sillä on tällä hetkellä noin 30 työntekijää.

Joel Lindqvist toimii myynnissä, työnjohdossa ja hallinnossa yrityksen Mustasaaren-toimistolla. Hänen työtehtäviinsä kuuluu myös nostopalveluiden tilaaminen uusille, tehtaalta saapuville veneille ja sisäisten kuljetusten järjestäminen veneille, joita kuljetetaan Vaasan ja Etelä-Suomen välillä. RTF Services on jo kymmenen vuoden ajan ollut yrityksen pääasiallinen yhteistyökumppani yhdistetyissä nosto- ja kuljetuspalveluissa Vaasan seudulla, Lindqvist kertoo.

– Luotamme RTF Servicesiin myös muunlaisissa raskaissa nosturiautolla tehtävissä nostoissa, kuten laiturien ja purjeveneiden mastojen nostoissa. Jos veneelle on sattunut vahinko, ja se pitää noutaa asiakkaan luota huoltoomme Fjärdskärissä, RTF Services hoitaa kuljetuksen.

Nostettavien ja kuljetettavien kohteiden paino vaihtelee kahdesta kymmeneen tonniin. Kuljetuksiin tarvitaan usein erityislupaa, jos niiden korkeus ja leveys ylittävät sallitut mitat. RTF Services huolehtii kaikkien lupien hankkimisesta ja muusta kuljetuksissa tarvittavasta, mitä Lindqvist arvostaa suuresti.

– He hoitavat kaiken sellaisen automaattisesti ilman, että meidän pitää kysyä tai huolehtia mistään. Heillä on myös kapasiteettia ja välineitä, joita työhön tarvitaan.

Palveluiden läheisyydestä on Lindqvistin mukaan suurta hyötyä. Joskus aikatauluun tulee äkillisiä muutoksia, jos esimerkiksi vene toimitetaan päivää aiemmin tai myöhemmin kuin on sovittu. Näissä tapauksissa joustava yhteistyökumppani on tärkeä.

– Voimme soittaa RTF Servicesille yhtä päivää ennen ja 99 prosentissa tapauksista he pystyvät auttamaan. He tulevat luvatun mukaisesti paikalle ja usein jopa hyvissä ajoin etukäteen, jotta he ehtivät laittaa nosturiauton ja muut työssä tarvittavat laitteet valmiiksi. Myös yllättävistä muutoksista sopiminen onnistuu heidän kanssaan helposti.

Lindqvist kuvailee yhteistyötä RTF Servicesin kanssa tiiviiksi ja toimivaksi.

– Otan useimmiten yhteyttä Stig-Erikiin tai Fredrikiin (Herrgård), kun minun pitää varata nosto tai kuljetus. Asiointi on aina mukavaa, heidät on helppo tavoittaa ja heiltä saa nopeaa ja luotettavaa palvelua.

Koska RTF Services tarjoaa yhdistettyjä nosto- ja kuljetuspalveluita, asiakas saa jouhevasti kaikki palvelut samasta paikasta. Lindqvist mainitsee myös yrityksen monipuolisen toiminnan yhtenä sen vahvuuksista.

– RTF Servicesillä on laaja liiketoiminta-alue ja paljon erilaisia palveluita. Voin suositella heitä kaikille yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat nosto- ja kuljetuspalveluita. He ovat kokeneita ja heillä on työssä vaadittavaa kapasiteettia.

Siirry "Referenssit"-sivulle