”Ei savua eikä tulta” on RTF Servicesin motto

RTF Services on paloturvallisuuden asiantuntija. Yli 30 vuoden kokemus tekee yrityksestä johtavan toimijan ennakoivan palontorjunnan alalla Pohjoismaissa.

Yritystoimintaan ja teollisuuteen liittyy aina turvallisuusriskejä, joiden torjuntaan vakuutusyhtiöt vaativat yrityksiltä yhä enemmän ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Tulipalot aiheuttavat suuria tappioita ja vahinkoa niin omaisuudelle kuin ihmisillekin.

Tämän oivalsi RTF Servicesin Stig-Erik Herrgård jo yli 30 vuotta sitten. Palopäällikkönä hän näki omin silmin, mihin puutteet paloturvallisuudessa voivat johtaa.

– Yrityksen perusajatuksena on alusta alkaen ollut tarjota palontorjuntapalveluja onnettomuuksien ennaltaehkäisemiseksi ja kalliiksi käyvien vahinkojen minimoimiseksi. Ratkaisumme koostuvat sekä ennakoivasta että operatiivisesta palotorjunnasta.

RTF Servicesin paloturvallisuuspalveluihin sisältyvät muun muassa turvallisuussuunnittelu, palovartiointi ja pelastusharjoitukset, mutta myös palontorjuntaan liittyvät puhdistus- ja saneerauspalvelut. Puhtaus ja paloturvallisuus kulkevat nimittäin käsi kädessä – kun ympäristö pidetään pölyttömänä, tulipalon riski voi pienentyä jopa 80 prosentilla.

– Paloturvallisuus-, puhdistus- ja saneerauspalvelumme täydentävät toisiaan ja muodostavat tehokkaan kokonaisratkaisun. Asiakkaan näkökulmasta on sujuvaa ja kustannustehokasta, kun koko prosessi hoidetaan samalla henkilöstöllä. Olemme omatoimisia ja työ saadaan nopeasti hoidettua yksinkertaisella koordinoinnilla.

RTF Servicesillä on kokemusta paloturvallisuustyöstä monilta eri aloilta ja erilaisista projekteista. Pääasialliset asiakasryhmät ovat teollisuusyritykset, voimalaitokset, varustamot ja telakat. Muita yrityksen palveluja käyttäviä tahoja ovat vakuutusyhtiöt, isännöintiyritykset ja yksityishenkilöt.

Kokemus, erikoisosaaminen ja varustelutaso myös suurempiin projekteihin

Monipuolinen toiminta yhdistettynä kokemukseen, erikoisosaamiseen ja korkeaan varustelutasoon muodostavat yrityksen kilpailukyvyn ytimen. Jos asiakkaalta puuttuu oma palojärjestelmä, RTF Services voi rakentaa sen omilla pumpuillaan ja varusteillaan. Yrityksellä on myös omat savusukeltajat, ja monilla työntekijöillä pelastusalan koulutusta ja taustaa.

– Meidät tunnetaan sopeutumiskyvystämme ja siitä, että olemme aina valmiina vuorokaudenajasta riippumatta. Henkilöstömme on yksi suurimmista vahvuuksistamme; työntekijämme ovat ahkeria ammattilaisia, jotka ottavat vastuun työstään.

Asiakkaan arvio työn laajuudesta ja henkilöstön tarpeesta on usein alimitoitettu. Laajan kokemuksensa ja osaamisensa ansiosta RTF Services pystyy arvioimaan töiden todelliset vaatimukset ja antamaan toteutuksesta realistisia tarjouksia.

– Hoidamme mielellämme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa raportointiin. Meillä on tarvittava varustelutaso ja riittävästi henkilöstöä myös suurempiin projekteihin.

Tarvitsetteko kokeneen ja joustavan paloturvallisuuden asiantuntijan? Suunnittelemme fiksuja ja kannattavia paloturvallisuusratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa, asiakaskohtaisten kriteerien mukaisesti. Ota yhteyttä!

Wickstrom Hans 11 2016
Myyntipäällikkö
Hans Wickström

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle